Forskellen mellem diamant halskæde og vedhæng

Diamant vedhæng

Folk blander ofte diamanthalskæde og diamant vedhæng sammen, og nogle tror endda, at der er tale om det samme. Hvis du tager et hurtigt kig på dem, vil du opdage, at en diamanthalskæde faktisk findes som en smykke-kæde, der er designet med smukke sten og diamanter, og som kan bæres omkring halsen.

Et diamant vedhæng er en enkel kæde, der er lavet af metalsnore af guld, platin, sølv eller andet med et lille stykke vedhæng eller smykke hængende på det.

Diamant vedhænget er designet med en flot slebet diamant, der er vedhæftet kæden. For dem, der blander disse to sammen kan også nævnes, at diamant vedhænget også er en slags halskæde, men ikke lige så tungt designet.

På den anden side kan halskæder også designes både med og uden vedhæng.

 

Valg af diamant vedhæng og halskæde

Hvis du er på udkig efter et diamant vedhæng og har et bestemt design eller en bestemt stil i tankerne, så kig efter et smykke, der er enkelt designet, og som måske har færre diamanter på kæden.

Hvis du derimod kigger efter diamanthalskæde, har du i dag mulighed for at vælge imellem forskellige designs og kombinationer, der er rigt udsmykket med diamanter og andre ædelstene. Du kan enten kigge efter en halskæde med én enkelt farve eller en mangefarvet.

Alt efter lejligheden kan du enten vælge en halskæde eller et vedhæng, der passer til din smag – og dit budget, naturligvis. Halskæderne er ofte designet med masser af ædelstene, der er forbundet med hinanden i et bestemt design eller en bestemt stil.

På grund af brugen af flere diamanter er disse halskæder naturligvis dyrere.

Sølv diamant vedhæng

Men hvis du kigger efter noget mere glimtende, vil et diamant vedhæng være noget for dig, da de sælges som enkeltsmykker, og de kan dermed stråle og brillere mere for dem, der kigger på dem.

Diamant halskæder findes i tre forskellige længder, som prinsesse-længde, halsbånd-længde og opera-længde. Halskæder med halsbånd-længde er beregnet til at dække halsen, og de lægger sig lige over kravebenet, mens halskæder i prinsesse-længde hænger lidt under kravebenet.

Halskæder i opera-længde er også meget populære i dag på grund af deres dramatiske effekt, hængende ned over kjolen.